Een eigen bedrijf starten voor dummies

Ebook conversie

Je gaat een eigen bedrijf oprichten. Een geweldige uitdaging waar veel bij komt kijken. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. In dit boek lees je over het kiezen van de juiste rechtsvorm, kredietverlener en locatie. Ook wordt besproken hoe je klanten werft en een goede marketing voert, met en zonder social media. Bij het starten van een bedrijf ontkom je niet aan het regelen van lastige zaken als verzekeringen, belasting en de boekhouding. Verder krijg je informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met deze gids begin je jouw avontuur goed voorbereid.

Robert Jan Blom schrijft, doceert en geeft lezingen over het starten van een eigen bedrijf. Hij heeft landelijke bekendheid opgedaan als expert op het terrein van faillissementen.

Verschijningsvorm

Epub2 (reflowable)

Uitgever:

Uitgeverij Mus
cover

Laat ook jouw eBook maken

Deze auteurs & uitgevers gingen jou voor!

cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover-ilja-gort-bed-breakfast