Daytrading voor dummies

Ebook conversie

Daytrading is zonder twijfel de meest zinderende manier om geld te verdienen. In begrijpelijke taal laat deze gids je zien hoe daytrading werkt en hoe je dit avontuur begint. Van de klassieke strategieën tot de details van het dagelijks handelen, dit boek geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om je hoofd koel te houden, risico’s te overzien en belangrijke beslissingen te durven nemen. De tips en technieken in ‘Daytrading voor Dummies’ leggen de stevige basis die je nodig hebt om een succesvolle, spannende en bovenal winstgevende carrière te beginnen.Ann C. Logue heeft ruim twaalf jaar ervaring in de financiële sector en gaf les in bedrijfskundige administratie aan de Universiteit van Illinois.

Verschijningsvorm

Epub2 (reflowable)

Uitgever:

Uitgeverij Mus
cover

Laat ook jouw eBook maken

Deze auteurs & uitgevers gingen jou voor!

cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover-ilja-gort-bed-breakfast