Bed & Breakfast

Ebook conversie

Ilja Gort raakte in de ban van zijn eigen hoofdpersoon: Abel, de warhoofdige held uit zijn bestseller Godendrank. In Bed en Breakfast begint Abel met zijn vrouw Angela een B&B op hun Zuid-­Franse wijndomein. Maar natuurlijk gaat dat niet van een leien dakje. Een televisie­ploeg met een dubbele agenda wil daar een reality soap van maken, waarna Abel en Angela worden over­rompeld door gasten die het bloed onder hun nagels vandaan halen.

Als Abels heimelijke verzet de spuigaten uitloopt, is er geen weg terug: om hun wijndomein van de ondergang te redden moet hij in zee met een onvoorspelbare Franse klusjesman en een Brabantse drugsbaron. Bed en Breakfast is het hilarische vervolg op Godendrank, maar uitstekend zonder enige voorkennis te lezen.

Verschijningsvorm

Epub2 (reflowable)

Uitgever:

Gort Publishers
cover-ilja-gort-bed-breakfast

Laat ook jouw eBook maken

Deze auteurs & uitgevers gingen jou voor!

cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover
cover-ilja-gort-bed-breakfast